Uniform

Laat die mooie kleren maar in de kast hangen. Chiro staat voor brielen en ravotten en daardoor kan je wel eens vuil worden of een gaatje in de broek krijgen.

We vragen vriendelijk aan alle ouders van de leden om een Chiro T-shirt van Chiro Jefri aan te kopen. Deze zijn te koop voor 10 euro en zijn wereldwijd exclusief! Ze zijn verkrijgbaar in de maten 6-8-10-12 jaar en small tot XL. Vraag er naar na de Chiroactiviteit aan onze lokalen.

We verkopen ook onze eigen Chirotruien van Chiro Jefri. Deze kosten 25 euro en zijn heel gemakkelijk! Dit is een trui die vuil mag zijn, die makkelijk wast en die lekker warm zijn in de winter. Truien kan je krijgen in maten 6-8-10-12 jaar en small tot XL. Vraag er naar na de Chiroactiviteit aan onze lokalen.

Daarnaast vragen we om vanaf de Tito’s een Chiroshort/rok aan te kopen. Een hemd is optioneel! Deze zijn te koop in De Banier, Delaerestraat 16, 8800 Roeselare.

Onze Chiro probeert ook om een 2de -hands Chirokledij systeem op poten te zetten. Heb je nog oude Chirokleren liggen, breng deze dan binnen en wie weet krijgen ze zo een tweede leven!